I mina ögon är boudoirfotografering en session där vi fokuserar på det vackra hos dej i den form som Du är. Bilderna är smakfulla och du väljer själv underkläder. Passande detaljer som slöja, pärlor, högklackade skor, vigselring eller en mannens vita skjorta kan ge bilderna det lilla extra. Vi fotograferar i ett fint hotellrum, i min studio, eller på annan tillsammans utvald plats. Ett mycket populärt inslag på möhippan.
— Madeleine Leolin Weddings
Boudoirfotograf Borås
Tack så jättemycket för de fina bilderna!! Min man blev väldigt glad för sin morgongåva.
— Sandra

Investera i dej själv

Detta ingår: 60 minuter boudoirfotografering, inklusive konsultation, 10st av dej utvalda bilder, levereras vackert inslagna i en exklusiv linnebox, färdig att ge bort eller behålla själv som en riktig egoboost, samt 10st digitala bilder.
Kostnad för ev. hotellrum tillkommer.

4000kr

Eller varför inte som ett roligt inslag under Möhippan!

Tillgång till min fotostudio i Borås, behind-the-scene bilder på ert gäng. 60 minuter boudoirfotografering samt 10st av bruden utvalda bilder, levererade i en vackert inslagen linnebox, färdig att ge bort till sin blivande. 

4500kr

Boudoirfotograf Borås, Göteborg & Varberg

Boudoirfotograf Borås, Göteborg & Varberg

Boudoirhelger

Några gånger per år anordnas det boudoirhelger på ett hotell med ett fantastiskt vackert rum med fotografering till kampanjpris och som extra lyx tillval med hårstyling och make up artist.

Här kan du läsa lite ifrån det senaste eventet på Varbergs Stadshotell då 8 fantastiska tjejer kom och fotograferades. Läs mer.